Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

  1. #21
    Old Timer
    Member
    Rhyme's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Japan
    Thanks
    1,425

    Re: Skyrim Console Class 101

    Here's some stuff I found, you're more than welcome to add to one of your own posts (with proper credit pls):

    Dragon shouts - Ancient Dragon leveled:
    Fire Dragon Fireball (Ancient Dragon): 10C4DF
    Fire Dragon Breath (Ancient Dragon): 10C4E0
    Frost Dragon Frost Breath (Ancient Dragon): 10C4E1
    Frost Dragon Ice Storm (Ancient Dragon): 10C4E2
    Alduin Storm Call (Meteor): 4C40B


    Greybeards version of shouts:

    Greybeard Elemental fury: 10F734
    Greybeard Dismay: 10F733
    Greybeard Unrelenting Force: 10F732
    Greybeard Ice Form: 10F730
    Greybeard Frost Breath: 10F72F
    Greybeard Fire Breath: 10F72E
    Greybeard Disarm: 10F72D

    They all use the same words of power:
    DragonFire1: 252C3
    DragonFire2: 252C4
    DragonFire3: 252C5

    Here's a script that would unlock Alduin's Storm Call and Greybeard's Ice Form (comes up as Dragon Storm Call and Greybeard Shouts are blank):

    player.addshout 4C40B #Alduin's Storm Call GET!
    player.addshout 10F72D #Greybeard's Ice Form GET!
    player.teachword 252C3 #Adds another dragon shout as well.. Not much can be done about it except don't use them, I guess.
    player.unlockword 252C3 #Lets you use the word just added
    player.teachword 252C4 #adds another useless shout!~
    player.unlockword 252C4 #unlocks!~
    player.teachword 252C5 #Last useless shout!~
    player.unlockword 252C5 #unlocks!

    (Following this you can add shouts without the teach/unlock word combo).

  2. Thanked by:
     PikNik

  3. #22

    Re: Skyrim Console Class 101

    Set RhymeIsAwesome To 100
    Fantastic research, Rhyme! That's really cool. I played with it briefly and it seems all you have to do is teach and unlock one word after you add the shell of the shout.
    AddShout 4C40B
    Player.TeachWord 252C3
    Player.UnlockWord 252C3

  4. Thanked by:
     Rhyme

  5. #23
    Old Timer
    Member
    Rhyme's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Japan
    Thanks
    1,425

    Re: Skyrim Console Class 101

    Awesome, less useless shouts.

  6. #24
    Member Jay Gatsby's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    West Egg of Long Island
    Thanks
    356

    Re: Skyrim Console Class 101

    how do you get out of the COC QASmoke room?
    Please leave me a thank If I helped or did something you liked or found funny or if I posted something you looked at or if I posted something at all... just thank me okay.




  7. #25
    Old Timer
    Member
    Rhyme's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Japan
    Thanks
    1,425

    Re: Skyrim Console Class 101

    COC somewhere else.. ie, COC Whiterun

  8. Thanked by:
     PikNik

  9. #26

    Re: Skyrim Console Class 101

    Quote Originally Posted by PikNik View Post
    You can find a text-only version of this topic in my Link
    lmao You actually did use the name Pikanikz
    Tragedy Khadafi - Hood

    AZ - I Am The Truth

    Tragedy Khadafi - Lyrical Calisthenics

  10. Thanked by:
     PikNik

  11. #27

    Re: Skyrim Console Class 101

    Easy Rotate Objects
    Player Miscellaneous Stats
    All of my Skyrim scripts and more:
    Vivid Rings Mod
    Last edited by PikNik; 02-23-2012 at 07:26 PM.

  12. #28

    Re: Skyrim Console Class 101

    I've been looking at a lot of the different console commands and it seems like you can place npcs and objects at locations different from your current position, am I wrong about that? Or are there any limitations that I am not seeing?

    Because it seems like you could add more npcs to different locations at the start of the game w/o having to go to each of those locations and mod the game multiple times, so it just starts out that way.

    and with placing items like chests, if you knew the exact xyz numbers of where you wanted to place it and the code for the item interior/location, could you place it ahead of time w/o being in that cell?

    I include in this the placing of outside building structures. I know you can place say an existing structure with the codes above if you are standing there, but is it possible w/o being there at the time? and how do you link interoir to that new building if you place it, or will it automatically connect to the interior of the existing building?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. skyrim console command on xbox help
    By aundeadrockstar in forum Xbox 360 Modding Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 07-25-2013, 01:40 AM
  2. [HowTo]Mod Skyrim with console commands
    By Ratamatata in forum Xbox 360 Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2013, 04:20 PM
  3. Is anyone still doing Skyrim Console commands?
    By Otaku Se7eN in forum The Elder Scrolls Series
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2012, 11:38 AM
  4. Request: Skyrim Console Mod
    By TruePhilosopher in forum Xbox 360 Profile & Gamesave Modding
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2012, 07:03 PM
  5. (PC) Skyrim console command to make anyone a follower?
    By Revive in forum The Elder Scrolls Series
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2011, 06:22 PM