Results 1 to 10 of 10

  1. #1

    Horizon is offline

    It says horizon is currently running in offline mode
    you have limited access to modding tools
    I've tried everything so far and i still cant get it to work

  2. #2
    Super Moderator Sam's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Thanks
    2,260

    Re: Horizon is offline

    Quote Originally Posted by ipwnsi View Post
    It says horizon is currently running in offline mode
    you have limited access to modding tools
    I've tried everything so far and i still cant get it to work
    Please define 'everything'
    Also, have you added an exception for Horizon in your Firewall and Anti-virus?

  3. Thanked by:
     RZRClanLeader

  4. #3
    Banned
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Minnesota
    Thanks
    2,324

    Re: Horizon is offline

    Doesn't that mean it's just in offline mode?

  5. #4
    Banned
    Join Date
    Oct 2010
    Thanks
    3,594

    Re: Horizon is offline

    Have you tried temporarily disabling your antivirus and then running Horizon? Your antivirus or firewall may be blocking Horizon's access to the internet. If you can't resolve the issue using the above information try the following procedures,

    Code:
    1. Go to Start > go on CMD and type Ipconfig/flushdns
    2. Run Horizon a second time.
    3. Still not fixed? Allow an exception in all Anti-virus and firewalls.

    Let me know if you've got it working or if it's still playing up. I would also recommend running Horizon in Administrator mode for the second step. Try running in compatibility mode too.
    Last edited by Uzi; 12-31-2011 at 09:15 PM.

  6. #5

    Re: Horizon is offline

    Quote Originally Posted by Imitate View Post
    Please define 'everything'
    Also, have you added an exception for Horizon in your Firewall and Anti-virus?
    The flush dns
    and yes ive done both of those

  7. #6
    Banned
    Join Date
    Oct 2010
    Thanks
    3,594

    Re: Horizon is offline

    Quote Originally Posted by ipwnsi View Post
    The flush dns
    and yes ive done both of those
    Try re-downloading Horizon from Link.

  8. #7
    Super Moderator Sam's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Thanks
    2,260

    Re: Horizon is offline

    Do you have Link
    If not download, install and PM me the User ID and teamviewer password.
    I'll connect and look at the issue

  9. #8

    Re: Horizon is offline

    Quote Originally Posted by Uzi View Post

    Try re-downloading Horizon from Link.
    still the same error
    Quote Originally Posted by Imitate View Post
    Do you have Link
    If not download, install and PM me the User ID and teamviewer password.
    I'll connect and look at the issue
    ok will do

  10. #9

    Re: Horizon is offline

    hmm weird thing is it doesnt work on my laptop either :p

  11. #10
    Super Moderator Sam's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Thanks
    2,260

    Re: Horizon is offline

    Quote Originally Posted by ipwnsi View Post
    hmm weird thing is it doesnt work on my laptop either :p
    PM me your new teamviewer password.

Similar Threads

  1. Horizon is Offline
    By teggydc2 in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2013, 05:23 PM
  2. Horizon is Offline
    By coosk in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2013, 03:08 PM
  3. my horizon keeps saying horizon is running in offline mode
    By MooshroomTeam in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 25
    Last Post: 11-04-2012, 01:55 PM
  4. Horizon offline help.
    By Baracuda in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 11
    Last Post: 06-30-2011, 08:11 AM
  5. Horizon offline?
    By InFRa in forum Horizon Modding
    Replies: 6
    Last Post: 09-28-2010, 12:04 AM