Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 75

  1. #1
    Member laylay's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hanahan SC
    Thanks
    9

    Why Won't Horizon Start Up?

    I have done literally everything.. Its not firewall
    It says this when I double clicking while running as administator

    There has been a error starting this virtual appliance. Error code:
    C:\Users\My Computer\Downloads\Horizon.exe,0x0003:2

    I press ok then this other error page comes up.

    hnasm.exe - Application Error
    Process ID=0x16d0 (5840), Thread ID=0xe0c (3596)
    Click OK to terminate application.
    Click CANCEL to debug the application.
    I press Cancel and nothing happens please help..

    Oh and btw.. This program looks amazing.. Nice work

  2. #2
    Old Timer
    Diamond
    Gurvir's Avatar
    /b/
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Vancouver, BC
    Thanks
    2,868

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    Do you .net framework 4?

    Download it here if you don't - Link.

  3. #3
    Old Timer
    Diamond
    2FacedDevil's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Quebec, Canada
    Thanks
    929

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    Quote Originally Posted by Gurvir View Post
    Do you .net framework 4?

    Download it here if you don't - Link.
    I don't think it's a framework error, it looks like an Xenocode error...

  4. #4
    Member laylay's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hanahan SC
    Thanks
    9

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    I have both 3 and 4

  5. #5
    Old Timer
    Member
    Jael's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    OSIXGroup | Sir Bansalot
    Thanks
    263

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    Net Framework 4 is not required. 3.5 is a must tho. 3.5 Has no support in 4. So please download framework 3.5 from Link

    If this fails. Try this:
    Delete Horizon data


  6. #6
    Member laylay's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hanahan SC
    Thanks
    9

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    I appreciate you trying dude.. I did literally everything that u said.. twice.. Still comes up with that same two error messages.. I'm about to give up.. I never give up too.. Saddd

  7. #7
    Old Timer
    Diamond
    Suicidal Korean's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Thanks
    1,586

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    Quote Originally Posted by laylay View Post
    I appreciate you trying dude.. I did literally everything that u said.. twice.. Still comes up with that same two error messages.. I'm about to give up.. I never give up too.. Saddd
    Go to "ask the staff" and ask them to help you out.
    http://www.xboxmb.com/forum/51-ask-staff/

  8. #8
    Old Timer
    Member
    Jael's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    OSIXGroup | Sir Bansalot
    Thanks
    263

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    Dont give up. It will NOT Beat us. Let me read everything again and ill rethink a fix for you.

    Edit:
    I am 100% Sure its a Xenocode error.
    More to come...

  9. #9
    Member laylay's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hanahan SC
    Thanks
    9

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    I think I got Somewhere and haha I've been trying for awhile man I'm telling you
    But yeah now its saying that Horizon Has Stopped Working with the status bar thing.
    A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a sloution is available.

  10. #10
    Old Timer
    Member
    Jael's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    OSIXGroup | Sir Bansalot
    Thanks
    263

    Re: Why Won't Horizon Start Up?

    Quote Originally Posted by laylay View Post
    I think I got Somewhere and haha I've been trying for awhile man I'm telling you
    But yeah now its saying that Horizon Has Stopped Working with the status bar thing.
    A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a sloution is available.
    Ok, What have you done since the error changed? Did you redownlaod? Did you delete the xenocode data?

    This is a long shot, But try restarting your computer. Dont hold down the power button, but go to start, Shutdown. THan try again. You will be amazed at how good this works
    Last edited by Jael; 06-23-2011 at 10:16 PM.

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. My Horizon won't start up
    By xSaviorzHD in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2013, 07:48 AM
  2. Can't Start up Horizon
    By Cerceus21 in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2012, 12:04 AM
  3. Horizon won't start.
    By Nights in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 8
    Last Post: 01-12-2012, 10:36 AM
  4. Horizon won't start up.
    By Gurvir in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 6
    Last Post: 10-04-2011, 09:55 PM
  5. Horizon Won't Start Up!
    By DeProgrammed in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 8
    Last Post: 06-04-2011, 12:40 AM