Results 1 to 5 of 5

  1. #1
    Diamond
    Join Date
    May 2011
    Location
    Harrison, AR
    Thanks
    64

    Horizon with Windows 8

    I am not able to install Horizon on my laptop that is running Windows 8.

    I double click the file and nothing happens.

    When I run as an administrator and in compatibility for Windows 7 I get the question asking if I want to allow the program to change my PC, and then nothing happens.

    In both cases in the processes I show that Horizon Setup (32 bit) is there but it is taking no resources.

    Any ideas on what else I can try?

    Bear in mind that I have already tried running it in every compatibility mode possible before I came here to troubleshoot.

  2. #2
    Super Moderator
    Horizon Pro
    Pav's Avatar
    Buckeye Nation
    Join Date
    May 2011
    Location
    Ohio
    Thanks
    5,666

    Re: Horizon with Windows 8

    Do you get any errors at all?
    Also, Horizon is compatible with Windows 8 do don't worry.

    Try a fresh install of Horizon, www.xboxmb.com
    Also, what antivirus/firewall are you using?

    Thanks!

  3. #3
    Diamond
    Join Date
    May 2011
    Location
    Harrison, AR
    Thanks
    64

    Re: Horizon with Windows 8

    I am trying a fresh install of Horizon, and keep getting the problem.

    No error messages, just nothing at all. I run the program, if I do it in Windows 7 mode I get asked if I want to allow it to change my PC, any other mode, or running it by default and I get nothing.

    It shows as running in the background processes of Task Manager

    Anti-Virus is currently Norton, at least for the next 2 days when it runs out. I'll try turning that off now.

    EDIT: No dice after turning off Norton.

    is it possibly because I am running Windows 8 64 bit and the install program is only 32 bit?
    Last edited by Monitor5150; 01-10-2013 at 07:08 AM.

  4. #4
    Diamond
    Join Date
    May 2011
    Location
    Harrison, AR
    Thanks
    64

    Re: Horizon with Windows 8

    Fixed the problem. Had to uninstall Norton and turn off Windows Firewall. For some reason even when I would turn off the Norton Smart Firewall it would not allow Horizon to work.

    I anticipate running into some problems when I install McAfee later.

  5. #5
    Veteran Moderator
    Horizon Pro
    Derek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Baltimore, MD
    Thanks
    3,810

    Re: Horizon with Windows 8

    Glad you got it sorted!

    Closed.

Similar Threads

  1. Cant Run Horizon On Windows XP !!!
    By soldsnake in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 10
    Last Post: 01-29-2014, 01:41 PM
  2. Horizon and Windows 8
    By SpecialOps in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 8
    Last Post: 12-18-2012, 08:29 AM
  3. Horizon on Windows 8 ETA
    By Keyring in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 14
    Last Post: 09-20-2012, 01:19 PM
  4. Horizon Windows 8
    By xXFoskoRoskoXx in forum Resolved
    Replies: 3
    Last Post: 11-01-2011, 09:11 PM