Results 1 to 10 of 10

  1. #1

    Horizon on win xp

    just to start off does horizon work on win xp? if it does here is my problem i downloaded horizon and put it on my desktop the program name is horizon.exe when i double click it. it never opens my anti virus says high cpu usage out of it but i am not using it please help!
    more info:i have allowed my anti virus to not stop it

  2. #2
    Member VeNiiMxModz's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kentucky
    Thanks
    2,757

    Re: Horizon on win xp

    Yes Horizon should run just fine on windows XP, try to just disable your anti virus and then run Horizon again,

  3. #3
    Horizon Pro Pavman's Avatar
    Veni, Vidi, Vici
    Join Date
    May 2011
    Location
    United States
    Thanks
    5,242

    Re: Horizon on win xp

    Hello there! I am sorry for your inconvenience, I will try to assist you though.

    Try navigating to these folders;
    C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local

    Delete the folder called;
    Xenocode and XboxMB

    That should fix it, I hope this helped!

  4. Thanked by:
     Legitti

  5. #4

    Re: Horizon on win xp

    Quote Originally Posted by VeNiiMxModz View Post
    Yes Horizon should run just fine on windows XP, try to just disable your anti virus and then run Horizon again,
    ok i got an error is this one normal?
    i have .NETframework 4 should it work or has it got to do with hard drive space i only have 12.1 gb left i really want to use this program

  6. #5

    Re: Horizon on win xp

    Please help when i start the program in windows XP the program say"horizon found a problem sorry" Why this?

  7. #6
    Old Timer
    Member

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Manchester, England
    Thanks
    2,441

    Re: Horizon on win xp

    Quote Originally Posted by Gugaliro View Post
    Please help when i start the program in windows XP the program say"horizon found a problem sorry" Why this?
    .NET Framework installed?
    Now all I know is that we used to be real

  8. #7

    Re: Horizon on win xp

    Quote Originally Posted by TooMuchSweat View Post
    .NET Framework installed?
    I have all .NET Frameworks and i canīt understand why doonīt work and youtube donīt have videos forum donīt have tutorial somebody help please
    Last edited by Gugaliro; 09-29-2013 at 06:10 AM.

  9. #8
    when i go on the download horizon thing and click download it starts downloading horizon.exe with a disk icon so when it finishes i click open then i click run then il dont install or do enything then it comes up with error report either to send the report or to no send the report someone help me! i really need horizon

  10. #9
    Diamond Legitti's Avatar
    Lifetime Diamond<3
    Join Date
    Sep 2010
    Thanks
    990
    This theread is from 2012..

    Win 8.1 Pro | Intel i7 4770k 3.4GHZ | GTX 780 3GB | 8Gb 2400mhz DDR3 | 240GB SSD | 1TB HDD

  11. #10
    Veteran Moderator
    Horizon Pro
    Chris's Avatar
    I love lamp
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    California
    Thanks
    13,678
    Please don't post in old thread. Create a new one

    Closed.

  12. Thanked by:
     Legitti

Similar Threads

  1. downoaded horizon then wont open an ses horizon stoped working
    By JFN87 in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 9
    Last Post: 01-04-2014, 02:50 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 12-17-2013, 12:12 AM
  3. my horizon keeps saying horizon is running in offline mode
    By MooshroomTeam in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 25
    Last Post: 11-04-2012, 01:55 PM
  4. was banned from horizon now unbanned need horizon connection help!
    By KIU xPerishedx in forum Horizon Support & Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2012, 12:51 PM
  5. horizon gamerpic creator, and horizon dashsboard theme
    By abboz in forum Horizon Suggestions
    Replies: 15
    Last Post: 10-13-2010, 08:39 PM